PDA

View Full Version : Off Topic - My Signature



Dragonfire126
12-09-2009, 10:02 AM
Sorry for asking this, but my signature is not showing up the way it is suppose to be. What am i doing wrong?

remmus64
12-09-2009, 10:06 AM
Originally posted by Dragonfire126:
Sorry for asking this, but my signature is not showing up the way it is suppose to be. What am i doing wrong?

so far I donīt see the issue, as a temporary workaround you can simply skip the images and just use links.

Dragonfire126
12-09-2009, 10:10 AM
New sig test.

Again, sorry for this post but my sigs usually work...

EDIT: This one works on another site, but here it just isn't showing up... The link works though.

remmus64
12-09-2009, 10:17 AM
Originally posted by Dragonfire126:
New sig test.

Again, sorry for this post but my sigs usually work...

EDIT: This one works on another site, but here it just isn't showing up... The link works though.

I suspect itīs the width/ height commands, either your doing them wrong or this forum doesnīt support those commands.

Dragonfire126
12-09-2009, 10:20 AM
I have seen somebody else using a PS3 portable ID, so i picked up mine and it won't show. I'll ask the guy who had it aswell. Thanks anyway.

Dragonfire126
12-09-2009, 10:32 AM
Tried something else, but all help is appreciated http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

icrash
12-09-2009, 01:21 PM
Check here.

http://forums.ubi.com/eve/foru...1026566/m/7401097417 (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5181026566/m/7401097417)