PDA

View Full Version : Help Activating track ir



mfruin
02-19-2006, 09:19 PM
I can't get my track ir to work in any of the IL2 series except for Il-2 sturmovik in mouse mode. All others, FB, AEP, PF not working
Conf.ini has entry TrackIRUse=1.
Track IR itself is working fine. How can I get it to work?
Thanks, Mark

mfruin
02-19-2006, 09:43 PM
addition. it works for all in mouse mode.
But, FB, AEp, PF should not require mouse mode, which is suboptimal

BlitzPig_Frat
02-19-2006, 09:44 PM
I had the same problem a week ago with my new T-ir4. I had to change the conf.ini a couple times to get it to work. Try changing it TrackIRUse=1, launching IL2 and seeing if it works. If not, close IL2, reboot, on relaunch check the conf.ini again and make sure the TrackIRUse=1 satys a "1", and try again.

It was an odd quirk to me because it was just making the one stay a one, and on reboot it began working. Hopefully it will be that simple for you too.

mfruin
02-19-2006, 10:06 PM
Thanks BlitzPig_Frat.
Reboot was all it took.

BlitzPig_Frat
02-20-2006, 09:42 AM
Originally posted by mfruin:
Thanks BlitzPig_Frat.
Reboot was all it took.

NP, glad you got it going. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif