PDA

View Full Version : Is AC2 using the same engine as AC1 (PC)



B4dB0LL
11-21-2009, 02:45 AM
my question: Is AC2 using the same engine as AC1 (talking about the PC version)

I'm upgrading my computer so I need to know what parts I need http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

l Khasim l
11-21-2009, 03:07 AM
Of course it's using the same engine.

the amolang
11-21-2009, 03:14 AM
yes it is using the same engine (I believe that its called the Scimitar engine) but they just upgraded and changed it a bit.

Atkamon
11-21-2009, 03:38 AM
Originally posted by amolang:
yes it is using the same engine (I believe that its called the Scimitar engine) but they just upgraded and changed it a bit.

It's Anvil engine now... it was called Scimitar.

the amolang
11-21-2009, 03:49 AM
ah okay http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif thanks for correcting that...