PDA

View Full Version : How to record tracks with voice incorporated?



XyZspineZyX
09-18-2003, 07:07 PM
I know it's possible but I can't get it to work.

I activated in-game voice radio. Then I started a Quick Mission, said something on the microphone and recorded it (a .ntrk file, not a .trk file).

When I played the track my voice hasn't been recorded. What am I doing wrong?

Thanks in advance.

---------------------------------------
"Halcones Rojos" virtual squadron

http://www.halconesrojos.com

XyZspineZyX
09-18-2003, 07:07 PM
I know it's possible but I can't get it to work.

I activated in-game voice radio. Then I started a Quick Mission, said something on the microphone and recorded it (a .ntrk file, not a .trk file).

When I played the track my voice hasn't been recorded. What am I doing wrong?

Thanks in advance.

---------------------------------------
"Halcones Rojos" virtual squadron

http://www.halconesrojos.com

XyZspineZyX
09-18-2003, 07:13 PM
I don't know for sure but I think the 'net telephone' probably only works if you are recording a multiplay mission.



<center>
http://www.imgmag.org/images/delta9tetra/lurch-avatar.gif

XyZspineZyX
09-18-2003, 07:40 PM
AR_Avatar wrote:
- I know it's possible but I can't get it to work.
-
- I activated in-game voice radio. Then I started a
- Quick Mission, said something on the microphone and
- recorded it (a .ntrk file, not a .trk file).
-
- When I played the track my voice hasn't been
- recorded. What am I doing wrong?


yeah as the other guy pointed out, i think it has to be a multiplayer game.

i know it works in multiplayer, the display team i used to fly for used this and it worked just fine.

make/setup the mission and run it in a multiplayer game.