PDA

View Full Version : Found a way to bring back lost career!



Bigpilot4u
09-27-2006, 09:12 PM
OK, so I screwed up my current hard drive and had to reinstall XP on another HD and then transfer all the info from the old one to that one then reformat and transfer it back and it took me a week because I kept messing something up.

So finally I got it working and FB+AEP+PF+PE-2 would not work and would not let me unlock PE-2 again. So, yesterday I finally get it working again and when I go to career, it went straight to the finland selction with no campaigns. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_mad.gif I tried a bunch of different things to get it to come back to no avail. So I came on here in hopes of finding a solution. Well, after reading a few posts about people who had this problem, I had to slightly modify their solutions to get it to work.

So here's how it goes. In your fresh installation that works, go to the MISSIONS folder and delete the one that is in there and replace it with your original from your old HD. Next, go to your USERS folder and delete everything in there and replace it with the original. Then (and this is where I was stumped until I opened them) find a bunch of DGEN files in your main IL-2 directory and copy them all to the new working copy. Start up IL-2 and WAHLAAA! You have your careers back! http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif

Bigpilot4u
09-27-2006, 09:12 PM
OK, so I screwed up my current hard drive and had to reinstall XP on another HD and then transfer all the info from the old one to that one then reformat and transfer it back and it took me a week because I kept messing something up.

So finally I got it working and FB+AEP+PF+PE-2 would not work and would not let me unlock PE-2 again. So, yesterday I finally get it working again and when I go to career, it went straight to the finland selction with no campaigns. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_mad.gif I tried a bunch of different things to get it to come back to no avail. So I came on here in hopes of finding a solution. Well, after reading a few posts about people who had this problem, I had to slightly modify their solutions to get it to work.

So here's how it goes. In your fresh installation that works, go to the MISSIONS folder and delete the one that is in there and replace it with your original from your old HD. Next, go to your USERS folder and delete everything in there and replace it with the original. Then (and this is where I was stumped until I opened them) find a bunch of DGEN files in your main IL-2 directory and copy them all to the new working copy. Start up IL-2 and WAHLAAA! You have your careers back! http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif