PDA

View Full Version : Multilayer Help: Searching for agents 1/6 still searching...



endless_vigil
05-24-2011, 01:07 PM
Greetings Assassins,

I'm having some issues with on-line multilayer for the PC. My PC and internet connection are fine as far as I am aware. Whenever I try to start a match I just continue to look for agents, never exceeding 1/6 found. Even after the game expands it's search criteria.

Is there anything I can do to fix this or is it a case of just no on-line? My game is fully up-to-date via Steam.

I'd appreciate any suggestions.

Thank you.

cbapiaz
05-24-2011, 01:16 PM
This is a recurrent question so i will help you redirecting you to some threads http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif
http://forums.ubi.com/eve/foru...1067519/m/9691085619 (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5031067519/m/9691085619)

Also you can try this too:


Originally posted by cbapiaz:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Graces_Creed:
I'm having the same problem only I only ever get searching for agents 1/6.

Is there anything I can do in the settings of the game or my computer that may fix this or is it the case no one plays this online any-more?

I've tried for a few days now and I've not been able to start a match.

Grace.
I am able to play but with a lot of patience, and keep trying and trying.
I think once you are stuck at "finding absergo agents" at 1/6 .. you can be there for hours and still no luck.. you need to abort this request.. and start another search... if you are lucky enough to find one with 3/6 or higher players connected you may be able to play there... but if you see a reduce in the numbers of players leave and repeat the process is tedious but works for me... http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

PD: Also you can try joining your friends matches... that could do it </div></BLOCKQUOTE>

endless_vigil
05-24-2011, 01:22 PM
Thanks for replying so quickly cbapiaz.

I had looked at the connection issues thread before posting. It was far too technical for me.

As for joining my friends they all play via consoles so I'm stuck on my own.

I'll try starting a new search though.

Thanks again.

cbapiaz
05-24-2011, 01:31 PM
if i see you online i play with you i am on PC too http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

endless_vigil
05-24-2011, 02:05 PM
I praobley just need to open the ports etc but I'm not that skilled in that department. So we'll see.


If I ever get the multiplayer working, then you shall taste my blade good sir. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif