PDA

View Full Version : Are IL2 (original) Missions forward compatible?



Lead-Brick
07-09-2007, 05:35 PM
I have IL2 and 1946 and I'm wanting to do some mission building during my lunch hour. I Don't want to take the 1946 disk to work as I'll probably forget it each night and not be able to fly with my squad.

So can I (mostly) build a mission with an IL2 install on my work PC and then finish it off at home on my 1946 install? (I am aware that things like front lines and some of the objects etc were not in the original IL2)

Cheers

LB

Lead-Brick
07-09-2007, 05:35 PM
I have IL2 and 1946 and I'm wanting to do some mission building during my lunch hour. I Don't want to take the 1946 disk to work as I'll probably forget it each night and not be able to fly with my squad.

So can I (mostly) build a mission with an IL2 install on my work PC and then finish it off at home on my 1946 install? (I am aware that things like front lines and some of the objects etc were not in the original IL2)

Cheers

LB

Fox_3
07-09-2007, 05:55 PM
You shouldn't have any problems building missions that way.

fabianfred
07-10-2007, 12:19 AM
yes ...but you have limited maps to use