PDA

View Full Version : So, I was wondering..



Cher567
10-15-2011, 03:40 PM
Um, Hi! I'm Cherry... I was wondering if you had to be a diamond member for lvl 2? I pretty much searched everything and I couldn't find the exact anwser I was looking for, So um.. yeah..

Thanks in advance.

Skywish21
10-15-2011, 03:47 PM
You know I have no idea! Maybe you should ask the mods or contact the people at ubisoft! Here's how:

http://www.ubi.com/us/support/

bubblemint9
10-16-2011, 01:36 PM
yes. i asked a mod, and yes, you have to me a diamond member to get to level two in any talent.