PDA

View Full Version : I dont know if this is a bug or is something i did wrong, i need help please



Aztek_Eagle
12-07-2004, 04:13 PM
I am making a stalingrad early batt,le mission.... i started a host to check it by my self.... i line up on a car colum... and tatatatattatata...... i got many veicles destroy..... the problem is that the cars did not show destroy on the screen... even aaa would not die.. and keep shooting afther text said i have destroy it... i line on one car aaa to give him hell wiht the il2, but surpise surprise.. i come in shooting very straigh... i got the aaa destroy more than 3 times in that single pass... still not death and it shoot me down afther i flew over it.... funny... i have the ace fb pf open beta patch... any one has had this proble doing missions?>??? is it something i did wrong?.... if u want to go over my mission please mail me at roberto_galan1983@hotmail.com i will send the file right away, thanks

Aztek_Eagle
12-07-2004, 04:26 PM
any one help please

DD_NL
12-07-2004, 04:42 PM
I sent you an email.

Aztek_Eagle
12-07-2004, 07:07 PM
bumb