PDA

View Full Version : IL2 Sturmovik



Moody2006
01-14-2006, 06:32 PM
Hi,

I'm having trouble with IL2 Sturmovik. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif I have installed it correctly but when I click play it says "Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application". I have the right CD in though. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_mad.gif

Any ideas.......

Cheers,
Jay

Moody2006
01-14-2006, 06:32 PM
Hi,

I'm having trouble with IL2 Sturmovik. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif I have installed it correctly but when I click play it says "Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application". I have the right CD in though. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_mad.gif

Any ideas.......

Cheers,
Jay

thefarb2
01-14-2006, 06:35 PM
start fresh, put in disc and wait for it to ask you to play, then click on it. usually when I have more than one cd rom drive it gets confused.

russ.nl
01-14-2006, 06:38 PM
I think you need a new RTS.dll (http://ubisoft-en.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft_en.cfg/php/enduser/fattach_get.php?p_sid=qtE5EDZh&p_tbl=10&p_id=1109&p_created=1079358189&p_olh=0) file
Just put it in de IL-2 folder.