PDA

View Full Version : Well this is frustrating!



XyZspineZyX
09-05-2003, 05:52 AM
I upgraded to 1.1 and now I can't join to servers at either HL or ubi. Everything works as advertised. (Except the "frozen" K-4 rudder) /i/smilies/16x16_smiley-sad.gif

What gives now?

Anyone else had this problem? I Scandisk'd, Defragged, Spybot'd the whole nine yards. No luck.

Man I gotta try the patch online now that the P-47 rolls like a good P-47 should!

<center> Beebop-ProudBirds-VFW

http://www.escadrila54.com/logo_sm.jpg


<center> The ProudBirds ... Flying High and Proud

XyZspineZyX
09-05-2003, 05:52 AM
I upgraded to 1.1 and now I can't join to servers at either HL or ubi. Everything works as advertised. (Except the "frozen" K-4 rudder) /i/smilies/16x16_smiley-sad.gif

What gives now?

Anyone else had this problem? I Scandisk'd, Defragged, Spybot'd the whole nine yards. No luck.

Man I gotta try the patch online now that the P-47 rolls like a good P-47 should!

<center> Beebop-ProudBirds-VFW

http://www.escadrila54.com/logo_sm.jpg


<center> The ProudBirds ... Flying High and Proud

XyZspineZyX
09-05-2003, 05:55 AM
I never go to UBI,but HL works fine for me.

47|FC
http://www.wpafb.af.mil/museum/research/p47-6.jpg

XyZspineZyX
09-05-2003, 05:58 AM
Funny you should mention but before the patch (1.1b) I couldn't join/host on UBI but now I can (1.1). I installed HL for a short while but now it looks like I'm going back to UBI.

XyZspineZyX
09-05-2003, 07:50 AM
I'm having the same prob on UBI.
It keeps telling me I have the wrong version after the game loads.
Even though in the lobby it's says I'm compatible.
What's up with that huh?

"Any information that we receive concerning the real world is carefully controlled"

JerseyD
09-05-2003, 08:13 AM
Try using ASE or just get the IP for the server your attempting to join from ASE then join by IP.
You can paste it into FB with crtl-V

most "dedicated" HL servers show in ASE

http://www.udpsoft.com/eye2/index.html

Heres a snippet from a section of the community FAQ I wrote awhile back.All ASE noobs please read this:


ONE VERY IMPORTANT NOTE!!!: Please make sure to perform the following steps once before joining a server via ASE!!!

To have your name display correctly in-game when joining a server via ASE you need to do the following:

1.Start your ASE, Right-click the IL-2 icon or FB icon that's in the tree on the left of ASE's interface (the one you click to select the game)
2.Choose custom config from the drop down menu
3.Enter your desired callsign in the "name" field that pops up
4.Join the server as usual and your correct callsign you entered will show rather than the dreaded "default"

If you don't follow these steps, since ASE is unable to locate your pilot name contained in IL-2 and FB itself, you'll be "default", the guy everybody loves to hate. Don't be that guy!

When you see players named "default" in servers please do them a service by directing them to this section of the FAQ or simply explain the steps to them yourself.

I don't recommend joining co-op servers through ASE since it seems to anger the co-op hosts who are hosting via Hyper Lobby.

One more tip: If you'd like ASE to shut itself down whenever you join a server so as to conserve more system resources for the game itself you can do this in the following way

1.Start ASE,click on "View" (the second tab over on the top)
2.select "Options" from the drop down menu then go to the "Events" tab
3.Now put a check in the top box (the one labeled When Launching ASE---Close All Seeing Eye)

Note: if your planning to host a server via ASE be sure to uncheck this.





<Center>http://home.cfl.rr.com/jerseydevil/JerseyDevil's%20Frag%20Zone/Frag%20Zone_files/109chevysig.jpg (http://www.mudmovers.com/Sims/IL2/il2_skins_sports.htm)</center>

J¨rsé¿D¨v*L

<a href=http://www.diskworks.com/myth.html>The Jersey Devil (Fact or Fiction?)</a>

XyZspineZyX
09-05-2003, 05:13 PM
Thanks for the input everyone.

My actual problem was that my firewall said that the il2.exe had changed. Apparently the 1.1 patch changed some info there so that HL could recognise which version was running.

Now we find out that the 1.1 patch was released by mistake! /i/smilies/16x16_smiley-surprised.gif

Ahh the joys! Ahh the sorrows.

<center> Beebop-ProudBirds-VFW

http://www.escadrila54.com/logo_sm.jpg


<center> The ProudBirds ... Flying High and Proud