PDA

View Full Version : Cockpits!



XyZspineZyX
07-31-2003, 06:36 PM
Hi all,
The cockpits of many planes have yet to be made. But when u hit Ctrl+f1 u get this other view with a crosshair, im sure most of you are familiar with this.
So why cant we use these as temperary view for the inside of the planes?

http://www.world-data-systems.com/aerofiles/albums/userpics/viper.gif

XyZspineZyX
07-31-2003, 06:36 PM
Hi all,
The cockpits of many planes have yet to be made. But when u hit Ctrl+f1 u get this other view with a crosshair, im sure most of you are familiar with this.
So why cant we use these as temperary view for the inside of the planes?

http://www.world-data-systems.com/aerofiles/albums/userpics/viper.gif

XyZspineZyX
07-31-2003, 07:48 PM
Oleg has said many times that he will not allow any aircraft into the sim as flyable, until the cockpit is fully finished and as accurate as possible.

I'd never join a club that would have ME as a member!!.