PDA

View Full Version : installing aep



jchenry
10-05-2004, 01:21 PM
i installed the aep onto fb version 1.1b is this the right thing to do?THANKS.

jchenry
10-05-2004, 01:21 PM
i installed the aep onto fb version 1.1b is this the right thing to do?THANKS.

Atomic_Marten
10-05-2004, 02:10 PM
It should work fine. If you have patches over FB AEP should still work fine.

Just do not forget to backup your career first (...Missions/Campaign and .../users folder under main game folder). Users folder also contains your custom key mapping. Something can go wrong and hours of your play time can be lost. After you install AEP, just copy/paste that two folders back and you are ready to go.

SlickStick
10-05-2004, 02:23 PM
And of course, you will want to install V2.01 and V2.04 patches to your AEP. Or you'll be missing some planes. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif