PDA

View Full Version : Massive campaign improvement....



XyZspineZyX
09-11-2003, 02:13 AM
The NoAirfieldHighlight setting in Conf.ini improved my frame rate no end! Now I can run campaign missions on Excellent, and get no slowdown even when running on 8X time. I didn't realise how many AAAs there must be all over the map where I'd never see them.

And this is on a Dell laptop with a Geforce 4 Go 4200 too!

XyZspineZyX
09-11-2003, 02:13 AM
The NoAirfieldHighlight setting in Conf.ini improved my frame rate no end! Now I can run campaign missions on Excellent, and get no slowdown even when running on 8X time. I didn't realise how many AAAs there must be all over the map where I'd never see them.

And this is on a Dell laptop with a Geforce 4 Go 4200 too!

XyZspineZyX
09-11-2003, 02:22 AM
Thanks for the tip! I'm gonna go try this when I get home from work. /i/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif


Clear skies and tailwinds,
Chuck

XyZspineZyX
09-11-2003, 02:24 AM
Hi ya,

Yeah, I noticed all the AA on the Leningrad map as well!

What does the NoAirfieldHighlight setting do? Does it

affect airfields that are part of the mission as well?


Cheers, Esq.




Message Edited on 09/11/0301:26AM by Esquire_1

XyZspineZyX
09-11-2003, 02:28 AM
No

XyZspineZyX
09-11-2003, 02:29 AM
It only affects airfields that are not part of the mission. Normally it seems every airfield on the map is equipped with AA, but with NoAirfieldHighlight only mission area will have AA.

I think this cuts down the object count a hell of a lot on some maps - I have yet to test leningrad, but I suspect it will still slow down for me. /i/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif

XyZspineZyX
09-11-2003, 03:26 AM
Starshoy, Love your work man!

http://idealab.snu.ac.kr/~hobbist/La-5FN/small/La-5FN-06.jpg

XyZspineZyX
09-11-2003, 03:49 AM
What section of the Conf.ini does the line go? Also what value do you assign? I assume 1 for true?

XyZspineZyX
09-11-2003, 03:54 AM
Doesn't matter what section it goes in. I just added a [DGen] section at the end. You don't need to set a value, just put it in on it's own line. There's an example in the 1.1b readme.

XyZspineZyX
09-11-2003, 03:58 AM
thanks...Now I'll go hunt down my 1.1b readme file, which I think I deleted, so I'll have to download again, to see what it says....
Bnej_03 wrote:
- Doesn't matter what section it goes in. I just added
- a [DGen] section at the end. You don't need to set a
- value, just put it in on it's own line. There's an
- example in the 1.1b readme.
-
-



<center>Wiley</center><center><font color="#FF0000";font size="3pt">Click HERE to visit Wiley'sWWIIGunCameraWorld (http://people.ee.ethz.ch/~chapman/flightsims/oberstguncam/Frameset/)</center>
<center>http://imagehost.auctionwatch.com/preview/wi/wileycoyote2/IwoJimatiny2.gif (http://people.ee.ethz.ch/~chapman/flightsims/oberstguncam/Movies/SandsOne.WMV) </center>
<center><font size ="2pt">Click Flag-Raising for the Full-Size(4.2Mb) Version</center>

XyZspineZyX
09-11-2003, 07:02 AM
Does thi sonly efect AAA elsewher on the matter or other stuff as well like ground vehicles and trains .. seems an odd paramater name

<center> http://groups.msn.com/_Secure/0SQDLAtUWiWZ3BKw19!aryp7v3C1h1DuNwpHOOuqhlraGSyMAY KiPEOZAA1OBgsLu*Sa0UQ2my0PiFyvNkJ5K7Clsoy7yNtEvOXY nHDuPNiotpZACY2oJxw/aircraftround.jpg </center>

XyZspineZyX
09-11-2003, 07:52 AM
Oops. No text.
Sorry

The exact line is in the readme file. You will find it in your FB folder.


Tsisqua

Message Edited on 09/11/0302:54AM by tsisqua