PDA

View Full Version : FOR HyperLobby Folks trying to connect to UBI Games and having Timeouts



XyZspineZyX
08-07-2003, 11:54 PM
Try this first it will normally fix it

Ok
the main problem on ubi is.

go c drive if the game is put on c drive
open program files
open ubisoft folder
open fb folder
look for il2setup logo
double click on it
click on network tab
you will have a window called ip with default or similar in it
click on default there are 2 numbers
click on lower one it replaces default in window
close it
try again

if that does not work try the other number /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif



Message Edited on 08/07/0310:56PM by Taylortony

XyZspineZyX
08-07-2003, 11:54 PM
Try this first it will normally fix it

Ok
the main problem on ubi is.

go c drive if the game is put on c drive
open program files
open ubisoft folder
open fb folder
look for il2setup logo
double click on it
click on network tab
you will have a window called ip with default or similar in it
click on default there are 2 numbers
click on lower one it replaces default in window
close it
try again

if that does not work try the other number /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif



Message Edited on 08/07/0310:56PM by Taylortony

XyZspineZyX
08-08-2003, 01:14 AM
Yes, it works for me if I use my Client IP address, not my server IP.

HL seems to work fine set to default, but UBI and ASE only work with your external IP.

http://home.cogeco.ca/~jkinley/rcafpost.jpg

XyZspineZyX
08-08-2003, 02:33 AM
If you use HL you will never go to ubi.coms software


http://mysite.verizon.net/vze4jz7i/ls.gif

Good dogfighters bring ammo home, Great ones don't. (c) Leadspitter

Hunter82
08-08-2003, 03:15 AM
Depending on NICS there can be more than 2 numbers.

also see here

http://forums.ubi.com/messages/message_view-topic.asp?name=us_il2sturmovik_ts&id=zwpkf



Taylortony wrote:
- Try this first it will normally fix it
-
- Ok
- the main problem on ubi is.
-
- click on default there are 2 numbers
- click on lower one it replaces default in window


<center><FONT COLOR="white">[/i]</FONT>
<center><FONT COLOR="white">Hunter82 wrote:
"I did not have technical relations with that question"
[/i]</FONT>
<center> Mudmovers (http://www.mudmovers.com/) </center>