PDA

View Full Version : AC1 PC Question



noobkira
12-10-2009, 12:48 AM
i can run it at max settings but there doesn't seem to be a full screen option. could someone give me some insite as to how i get fullscreen

NeonXXV
12-10-2009, 04:05 AM
Press Alt+Enter.

warsow7
12-10-2009, 06:42 AM
/\ One and done /\

noobkira
12-10-2009, 07:55 AM
why did i not relize there was such a simple fix like that...