PDA

View Full Version : How can I fly all AI planes?



daivx
02-17-2005, 10:25 AM
I know that`ll only be external view.
Can someone show me how to exactly achieve that?

Many thanks to a link or guide text!
9

daivx
02-17-2005, 10:25 AM
I know that`ll only be external view.
Can someone show me how to exactly achieve that?

Many thanks to a link or guide text!
9

Troll2k
02-17-2005, 11:30 AM
Check around in the mission builder forum.

It is a rather tedious process to make work something for which it was never intended.

hotspace
02-17-2005, 01:48 PM
Click on this Link and Download the "Prop/Jet" Version or if you want the "Prop" only version on the following page. Install in your Online Mission Folder then open up the "flyall.mis" Folder with Notepad and Bingo.

http://www.il2missions.com/component/option,com_docman/task,view_category/Itemid,25/order,dmdate_published/ascdesc,DESC/subcat,0/catid,8/limit,5/limitstart,5/

If you're making one add the A.I planes after you've finished with FMB and if you're not sure how to use it these Links will help ya:

http://www.airwarfare.com/guides.htm

http://web.archive.org/web/20030219235959/www.il2center.com/technika/builder01.htm

Hot Space

dk91
02-20-2005, 03:08 PM
I used a link that Fattoss gave me and i had to paste the planes i wanted on to my dogfight. very fun but no cockpits http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif