PDA

View Full Version : Quick Mission Tuner 1.9.1 updated



Shift_E
08-15-2005, 12:08 PM
Hello All,

I've made an update to QMT and it's uploaded to the QMT web site.

Version 1.9.1
Fixed an error in the Weapons data file for the FW190F8.
Fixed a program error in selecting the La5F.
Fixed a program error with mission time selection.
Fixed "Remove a selected flight", the update button is now enabled.

Enjoy,

Shift_E
08-15-2005, 12:08 PM
Hello All,

I've made an update to QMT and it's uploaded to the QMT web site.

Version 1.9.1
Fixed an error in the Weapons data file for the FW190F8.
Fixed a program error in selecting the La5F.
Fixed a program error with mission time selection.
Fixed "Remove a selected flight", the update button is now enabled.

Enjoy,

Endy1
08-15-2005, 01:47 PM
Thanks for the update.

Bearcat99
08-15-2005, 03:05 PM
Good stuff Ron.

bird_brain
08-15-2005, 06:36 PM
Hi Shift_E,

I have been using your QMT quite a bit to modify missions, particularly in regards to duplicating flights. Thanks for the great work! http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif

It is very user friendly, but I have found a little issue that makes it difficult for me to use even more. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

Whenever I open a mission in the QMT, the skins all change back to default. Before your last update, I noticed that the .BMP extension in the .mis file was capitalized instead of lower case, and I thought that was the reason. Then with the last update, they were lower case. I thought you had fixed it, but after some more testing, the skins still revert to default, even though the specific skin has been selected and shows up in the .mis file. It even appears to be in the correct format, but for the life of me, I can't get custom skins to show up after modifying the mission in the QMT.

I still use your QMT and just go back in and change the skins last, but it sure would be nice if I could tweek after I thought I was done. Sorry to be the bearer of bad news, but if you could sort that out, you would truly be my hero. http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif

Perhaps you could test and see if you get the same results? Maybe it is just me. ( and yes, I do hit "apply" after changing skins. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-happy.gif

Shift_E
08-15-2005, 07:26 PM
You are correct, the skins won't save. I'll get that fixed right now. Thanks for finding that bug.

Regards,

Shift_E
08-15-2005, 07:49 PM
Dang, I just started looking at the skin problem and they do save just fine. I can change them in QMT save them and load the mission in the FMB and they show up.

I was looking at the wrong directory on my last reply so I thought QMT wasn't saving the skins.

Can you send the mission you are having problems with?