PDA

View Full Version : XBL not working(off topic)



Strikefromabove
11-12-2007, 08:01 PM
Anyone have a reason for why im not instantly signing in and i don't have the option at the dashboard to look at friends, got the friend list once and it says everyone is offline? Something wrong here?

sickcough
11-12-2007, 08:27 PM
Originally posted by Strikefromabove:
Anyone have a reason for why im not instantly signing in and i don't have the option at the dashboard to look at friends, got the friend list once and it says everyone is offline? Something wrong here?

Try running troubleshooter. If everything checks out there.. power off 360 and router. Turn on in the order of router then 360.

Strikefromabove
11-12-2007, 08:28 PM
K thanks will do.

iPlunder
11-12-2007, 08:35 PM
Did it work?

ImpulsePainter
11-12-2007, 08:38 PM
I had the same problem, they are doing maintenance. I got a message from them, and it will be offline for about an hour.

Strikefromabove
11-12-2007, 08:47 PM
That was now... hmm.. it said the 13th... Ok thanks for letting me know and no i plunder it did nothing at all... lol.

cooldude6681
11-12-2007, 09:21 PM
I was having a problem with it instantly signing me out after signing in earlier today, but it seems to be working now.

psycopath2003
11-12-2007, 09:27 PM
seems that since CoD4 has come out XBL has been having issues now and then i think its due to the overall number of players playing online all day every day right now.

Strikefromabove
11-12-2007, 09:28 PM
Not playing COD 4 again until after I have beat AC, too many jerks online tonight.

ImpulsePainter
11-12-2007, 09:38 PM
Yeah, I power cycled my router, 360, modem about 4 times, and it still wouldn't let me sign in on live. Weird thing is, when it was trying to sign in, it'd get stuck and boot me off my account, like entirely, not just online (wasn't online to begin with...in the past 10 minutes....damn it now i'm just confusing myself