PDA

View Full Version : crew losses not noted?



Bubblehead1948
10-04-2005, 08:44 PM
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif I recently lost 3 crew on a patrol. They were buried at sea. When I returned to port, 0 crew losses was listed. I this a known phenom? I'm certain crew losses are tracked for reknown purposes. I was using RUB 1.43 at the time.
Any ideas?

Kaleun1961
10-04-2005, 09:15 PM
If you save the game, exit and then restart, the game forgets those lost men.

Bubblehead1948
10-04-2005, 09:49 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif Hmm... didn't know that. So for such losses to be tallied, you must return to port before exiting the game. You'd think a fix for that one would be relatively simple; but probably not a big priority.

WilhelmSchulz.-
10-04-2005, 10:34 PM
I bring my dead home. Provide some closer. And I dont know how to bury them at sea.

Kaleun1961
10-04-2005, 11:02 PM
To bury them at sea, right click on one of them and a dialogue box will open, asking if you want to bury them at sea.

Chrystine
10-04-2005, 11:10 PM
*

€œTo bury them at sea, right click on one of them and a dialogue box will open, asking if you want to bury them at sea.€

Very, very interesting!
Never had a clue about that one €" many thanks.

I€ve not had any casualties since my 1st Career (3 KIA over a period of 4 €"almost consecutive- patrols €" have never seen wounded), when I brought them home, stuffed away in the stern torpedo room, which I found rather morbid & inconvenient.
Had no idea we have a way to burry at sea.

Very useful thing to know.

Best,
~ C.

*