PDA

View Full Version : My Two cents worth!!!



NKVDcrazyivan
03-29-2005, 04:50 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif First of all Great Game!!!
I have spent hours on this and so far no CTD's
I'm running XP Pro (sp2)
3.2 p4 800fsb
ATI 800xt pro...(full AA full Antistropic Filtering) and all eye candy on full
19inc crt flat screen Viewsonic pro at 85hz
Audigy
2x 8mg cach 80g WD harddrives
1g dual 800fsb ram gold plated
MSI 875pe MB 8oofsb

So so far no probs
I'm on my 10 mission which may not seam like much but have a good tonnage score and now i'm at Brest i am in the 7th Flotila.

I have patched to the lastest but when i save the game and come back to it later my crew are still on wacth under water i thought this was fixed ?.
i just hit the periscope depth comand and they go below.....still its a glaring bug that should be fixed.
Also isnt the defualt setting on Torps trigger magnetic because if i stuff up the angle the Torp just bounces of the ships hull and exsplods on the sea bed.I thought it would detect the magnetic fiel and fire.
http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif

NKVDcrazyivan
03-29-2005, 04:50 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif First of all Great Game!!!
I have spent hours on this and so far no CTD's
I'm running XP Pro (sp2)
3.2 p4 800fsb
ATI 800xt pro...(full AA full Antistropic Filtering) and all eye candy on full
19inc crt flat screen Viewsonic pro at 85hz
Audigy
2x 8mg cach 80g WD harddrives
1g dual 800fsb ram gold plated
MSI 875pe MB 8oofsb

So so far no probs
I'm on my 10 mission which may not seam like much but have a good tonnage score and now i'm at Brest i am in the 7th Flotila.

I have patched to the lastest but when i save the game and come back to it later my crew are still on wacth under water i thought this was fixed ?.
i just hit the periscope depth comand and they go below.....still its a glaring bug that should be fixed.
Also isnt the defualt setting on Torps trigger magnetic because if i stuff up the angle the Torp just bounces of the ships hull and exsplods on the sea bed.I thought it would detect the magnetic fiel and fire.
http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif

erikkai66
03-29-2005, 06:13 PM
Yes, the crew on deck while underwater is a bug that has yet to be fixed. Actually, until the patch, I never noticed a problem.

As for the torps, for some odd reason I find that after firing one torp, another one has set to "I" which is impact. That's even though it was set to "M" a few minutes earlier. Just check and double check.