PDA

View Full Version : PE2 problems



rickster3459
11-17-2006, 08:18 PM
I just bought the PE2 download,and my game isn't starting as I need a RTS.DLL file.I have the old one but it doesn't seem to work.Where can I get one?

rickster3459
11-17-2006, 08:18 PM
I just bought the PE2 download,and my game isn't starting as I need a RTS.DLL file.I have the old one but it doesn't seem to work.Where can I get one?

Hartmann352
11-19-2006, 09:27 PM
Here is a link to download a rts.dll from the <b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b].com website. Hope it helps.


http://ubisoft.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft.cfg/php/end...E*&p_li=&p_topview=1 (http://ubisoft.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=10061&p_created=1099077749&p_sid=X-mmL5ni&p_accessibility=0&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PWRmbHQmcF9ncmlkc29yd D0mcF9yb3dfY250PTUmcF9wcm9kcz04OCwxMTI4JnBfY2F0cz0 wJnBfcHY9Mi4xMTI4JnBfY3Y9JnBfc2VhcmNoX3R5cGU9YW5zd 2Vycy5zZWFyY2hfbmwmcF9wYWdlPTE*&p_li=&p_topview=1)

rickster3459
11-20-2006, 09:03 AM
Thanks Hartmann,I finally got the key to start the addon and put it in and it solved all the problems,so all is well.I just wish they'd use something else!