PDA

View Full Version : New nvidia 77.72 problems



teh-scotsman
07-21-2005, 06:15 PM
Is any one else having problems with the new drivers from nvidia, like parts of aircraft are invisible ? door gunner port on betty is invisible and i can see threw ac and also cockpit paneling that hold glass together is missing from a good few aircraft,so it looks as tho there isnt anything holding the panels together, also wing tip is missing on some aircraft, i have had same problem about a year ago with older drivers on different pc and i was wondering if any one else is having same problem with them drivers ?

JaguarMEX
07-21-2005, 07:36 PM
This has been a problem with al forceware drivers since 73.00

TgD Thunderbolt56
07-22-2005, 07:09 AM
Originally posted by JaguarMEX:
This has been a problem with al forceware drivers since 73.00

...and SLI is unsupported. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

hamselv2
07-22-2005, 12:01 PM
It seems that both IL2 Forgotten Battles and Pacific Fighters supports SLI:

http://www.slizone.com/object/slizone_game.html

teh-scotsman
07-22-2005, 04:49 PM
works for me, havent played it alot with the 7800s, i just had a small test session and i never came across any problems except the missing textures as of yet....

Toxicant
08-17-2005, 03:59 PM
Bump

Xiolablu3
08-17-2005, 05:40 PM
Try posting in the correct forum and you may get an answer.

I would try the 66.93's. Best for FB/PF Ive found.

Redwulf 32 - Nis
08-17-2005, 05:48 PM
Just got myself an ASUS 9999 (nVidia 6800). Saw the same problems scotsman's refering to.

This entry in the conf.ini file solved the problem:

ForceShaders1x=1

Getting fps from the low 50's and up now, no missing parts, water=3 etc, etc, etc. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

Xiolablu3
08-17-2005, 09:04 PM
Redwulf, I would try and find a driver which works properly, because what you just did limits your game to using shader version 1.0 which is the first very basic shader on the geforce 3/4.

You want to be using all the shaders on your 6800 I presume, in which case find a older driver which works correctly.

Redwulf 32 - Nis
08-18-2005, 02:53 AM
I agree with you Xiolablu, setting ForceShaders1x is only a temporary measure. Getting a driver that works properly with FB/PF is of course the right way.

I tried it 'cause it was rather frustrating that after shelling out good money (after my trusty 9800 pro gave up on me) my new card behaved 'crappy' to say the least. Gave me some temporary 'peace of mind' while investigating further on.

http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_cool.gif

B16Enk
08-18-2005, 03:19 AM
Drivers that support 7800's have this 'feature', users with 6000's however can use earlier drivers, but that will not help if they have other games that require newer drivers.

There are a couple of threads on this issue on the Community Help (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/49310655/m/4231010643) forum.

I posted this (http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=6929) at nVidia's forum: