PDA

View Full Version : solution to the airfield display problem



FatBoyHK
12-11-2004, 02:32 PM
I think I have this problem, the airfield texture flickered when look from distance. I remember there should be a conf.ini tweak that should solve it, where can I find that?

FatBoyHK
12-11-2004, 02:32 PM
I think I have this problem, the airfield texture flickered when look from distance. I remember there should be a conf.ini tweak that should solve it, where can I find that?

JG52Uther
12-11-2004, 02:46 PM
PolygonOffsetFactor=-0.0625
PolygonOffsetUnits=-1.0

Troll2k
12-11-2004, 06:20 PM
There is more info and different settings(then those posted) on page 7 of your manual.

FatBoyHK
12-12-2004, 02:13 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Troll2k:
There is more info and different settings(then those posted) on page 7 of your manual. <HR></BLOCKQUOTE>


yes I know, but the manual's suggestion is already inside my conf.ini, and I still have the problem... will try uther's suggestion tonight

FatBoyHK
12-12-2004, 09:55 AM
no, it didn't solve the problem... any other parameter suggestion other than -0.0625 / -1.0?

LeadSpitter_
12-12-2004, 10:53 AM
These settings work for me on the ge4 4200 ti

PolygonOffsetFactor=-0.030
PolygonOffsetUnits=-4.0

For me the runways dont flicker from alt but do get tears in the spawn pads from certain angles. however the factories i still see them flicker from alt like a dark shadow same with the trainstation over bastogne.

its also might have something to do with the terrain geometry in the config also but not sure.

I still got the same prob with the default settings for runways flicker.

PolygonOffsetFactor=-0.030
PolygonOffsetUnits=-4.0

same with which i just tried now

PolygonOffsetFactor=-0.0625
PolygonOffsetUnits=-1.0

FatBoyHK
12-13-2004, 09:15 AM
these parameters seem to have solved 90% of the problems, thx LS