PDA

View Full Version : Dye for costumes. does it work?



Gazzaho
11-23-2010, 03:02 AM
How do I get dyes to change armor colour? I don't see any change after buying it from the tailor, every costume I try it on seems to remain the same, from the start one to the costumes downloaded from UPLAY.

psRuggR
11-23-2010, 05:36 AM
The outfits you get from Uplay can't be changed, they're set in their color code. The armor that you buy from blacksmiths is what will allow you to see color changes. So if you wear outfits or the Brutus Armor, then you wont' see any color change.

Hope this helps!

Gazzaho
11-23-2010, 04:15 PM
OK, thanks for that I now see it's the first costume that changes.