PDA

View Full Version : CTD Problem



Cutterman1978
03-21-2007, 09:43 PM
Hopefully this is the correct thread for this:
My problem is simple, game won't run. It loads up fine, everything is good for settings and menu screen. When I try to run a mission, any mission, the splash screen comes up, the loading bar fills, the screen fades out, the cursor pop up, and then...
nothing. I get the message that the game "has encountered a problem and needs to close". Every time.
System exceeds recommended specs, settings are game default. Awful frustrating.

Again, sorry if this isn't considered a "bug".

Cutterman1978
03-21-2007, 09:43 PM
Hopefully this is the correct thread for this:
My problem is simple, game won't run. It loads up fine, everything is good for settings and menu screen. When I try to run a mission, any mission, the splash screen comes up, the loading bar fills, the screen fades out, the cursor pop up, and then...
nothing. I get the message that the game "has encountered a problem and needs to close". Every time.
System exceeds recommended specs, settings are game default. Awful frustrating.

Again, sorry if this isn't considered a "bug".