PDA

View Full Version : Mouse stopped working!



Marcinswi
07-16-2007, 07:49 PM
Help please!! On IL2 AEP it was working fine, then I installed the patch 2.01 and it turns on loads up but the mouse does not work. It moves half an inch and that is it. ESC works, i think the patch messed something up.


Thanks for input

Marcinswi
07-16-2007, 07:49 PM
Help please!! On IL2 AEP it was working fine, then I installed the patch 2.01 and it turns on loads up but the mouse does not work. It moves half an inch and that is it. ESC works, i think the patch messed something up.


Thanks for input

tigertalon
07-16-2007, 07:56 PM
What happens if you minimise the game via alt-tab, and then maximize it again?

Lurch1962
07-16-2007, 08:02 PM
If for some reason Alt-Tab doesn't work, bring up Task Manager via CTL-ALT-DEL. Move mouse to see if the cursor moves, then close Task manager. Should (?) be OK then.

--Lurch--

Marcinswi
07-16-2007, 09:12 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Lurch1962:
If for some reason Alt-Tab doesn't work, bring up Task Manager via CTL-ALT-DEL. Move mouse to see if the cursor moves, then close Task manager. Should (?) be OK then.

--Lurch-- </div></BLOCKQUOTE>

I do Alt tab the mouse works fine on windows but when i come back to IL2 it doesn't

Waldo.Pepper
07-16-2007, 09:34 PM
Try this then -

ALT + TAB

then

CTRL + Escape

then

ALT + TAB back into the game


Betcha the mouse works then.

AVG_WarHawk
07-16-2007, 09:37 PM
If all else fails, try Viagra.

partic_3
07-17-2007, 01:23 AM
Give the little bugger an electric shock! If that don't work feed him to the cat.

Breeze147
07-17-2007, 05:56 AM
Mice and woman. Dang them for not working.

Marcinswi
07-17-2007, 12:48 PM
I just reinstalled the IL2 AEP, and it is fine. The patch changed something. I will run the patch again today.

What if it is the patch?

Hoatee
07-17-2007, 01:41 PM
I'll vary on the tips given above.

1. cntrl + alt + del.
2. minimize the task manager called up in step 1 (note minimize and not close).
3. repeat step 1 which will call up the task manager again only this time IL2 will close.
4. close the task manager.
5. re-enter the game and the mouse should work fine.

I always get the mouse freeze if I use me 3d glasses with the game - dunno if my tip is relevant to yer aep setup. And if it's the patch, we'll cross that bridge when we come to it.

Xiolablu3
07-17-2007, 03:04 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Marcinswi:
I just reinstalled the IL2 AEP, and it is fine. The patch changed something. I will run the patch again today.

What if it is the patch? </div></BLOCKQUOTE>

Buy the latest version, IL2 1946 mate. You can get it for a bargain price and it includes every game/addon and patch ever released, 350 flayable planes.

FOrgotten Battles
Pacific FIghters
Aces Expansion pack
Pe2 addon
Strumovkis over Manchuria
1946

Every free patch.

ALl thats needed to get online after installign this one DVD is the tiny free 4.08 patch.

I already had the whole series, but bought IL2 1946 for the ease of install. Only 19.99 for 350 flayable planes.

Also you will be able to get online immediatly, where the true beauty of this sim is http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Urufu_Shinjiro
07-17-2007, 03:24 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/agreepost.gif