PDA

View Full Version : Ports, what?



XCroAssassinX
06-17-2011, 03:13 PM
Hey, I'm having trouble opening these ports, I'm new at all this, so I was wondering if there are any good souls outthere who want to help me out? If there are, please add me on Skype(croassassin), or you can contact me in-game under name XCroAssassinX and we will figure out how will we do it. I am thinking that TeamViewer is the best option.

XCroAssassinX
06-17-2011, 03:15 PM
Oh, and if someone acctualy does help me, he will get his his hands on a reward wich probably every standard edition owner of PC version wants.

Vey03
06-17-2011, 11:00 PM
I've no idea how to do it. I'm just thinkful my game works (pretty-much, sort-of, *knock on wood*).
I think there's a sticky 'connections' thread somewhere, and that gives you a link to a page, and you have to find your modem/router there, and it'll tell you how to do it yourself.
Or you can download something that will set it up automatically. I honestly don't know, i'm no good at computer stuff.
Good luck though.