PDA

View Full Version : ACB System Requirements?



Painscythe
11-14-2010, 05:47 AM
Hey there! Does anyone have a suggestion about the system requirements of ACB? I can't find something useful on the internet -.-

tyrce111
11-14-2010, 06:02 AM
If you buy the console versions...
You have to have the corresponding console...

Deej4y17
11-14-2010, 06:07 AM
and if u asking for PC .. there is no Offical System requirement released yet. for ACB PC Version .. i am waiting also . bcos i am PC Gamer .

ARandomKid
11-14-2010, 06:28 AM
Originally posted by tyrce111:
If you buy the console versions...
You have to have the corresponding console...

So...I can't stick the 360 version in my PC? Damn you Ubisoft! (/genericstupidragepost)


But really this is probably the best answer I have heard for questions like this.