PDA

View Full Version : ac2 bug



nitres15
12-09-2009, 11:12 AM
lookhttp://www.youtube.com/watch?v=rVerUg3_xyA

remmus64
12-09-2009, 12:27 PM
bug (http://www.youtube.com/watch?v=rVerUg3_xyA)

there now people donīt need to copy/paste

the amolang
12-09-2009, 07:11 PM
"The video you have requested is not available."

^that