PDA

View Full Version : the gauges



JOHNLAMARRE2
11-15-2004, 02:40 AM
there are 2 gauges

JOHNLAMARRE2
11-15-2004, 02:40 AM
there are 2 gauges

radsov
11-15-2004, 03:06 AM
Are there, that's very interesting ! What you talking about ? http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Drebbel
11-15-2004, 06:50 AM
Indeed, there are two sets of gauges for rudder and depth:.

For the rudder you have the option: Course or rudder angle setting

For depth there are the option: Normal depth gauge or shallow depth gauge.

Both sets are visible in the SubSimReview article on SHIII on page 2: http://www.subsim.com/ssr/sh3/preview_sh3_oct04.htm

SailorSteve
11-15-2004, 09:39 AM
Unless he means there are two engine telegraph guages, which there are since there are two engines, which means we can (or should be able to) run the engines separately, which is the first time this has been modelled in a sub sim (but not in a surface sim, since Destroyer Command had separate engine and boiler controls); but it's not the first time I've tried to use such a big run-on sentence (nor will it be the last, I'm afraid).

Yarrick_
11-15-2004, 10:30 AM
BY the screen he means, I think that there appear to be separate signals for the rudders or something. There are two equal signals which are not engine controls. I don't know for sure, but ar e they the battery level indicators, both front and rear?
http://www.subsim.com/ssr/sh3/oct_preview_pics/previe9.jpg