PDA

View Full Version : Cockpit Subs



Curtiss-P6E-Hawk
11-08-2004, 10:55 AM
Any reason why some cockpits coulnt be subed untill correct cockpits can be made? For example; sub the F6F cockpit for the TBM and sub the Val cockpit for the Kate.

Curtiss-P6E-Hawk
11-08-2004, 10:55 AM
Any reason why some cockpits coulnt be subed untill correct cockpits can be made? For example; sub the F6F cockpit for the TBM and sub the Val cockpit for the Kate.

oFZo
11-08-2004, 11:06 AM
They're trying to make an accurate sim here, that would rather go against that principle.