PDA

View Full Version : Trees not appearing in FMB?



choxaway
01-14-2008, 05:40 PM
I'm sure I read about this ages ago whereby I want to place those small groups of trees (can't remember the object number)on the map but they don't show up. The single trees do but not the little groups of five (I think)and someone said there was a conf.ini alteration required for them to appear. I'm using Perfect mode.
Anyone remember how to resolve this?

Waldo.Pepper
01-14-2008, 05:59 PM
Object # 164-175. If that is what you are getting at.

choxaway
01-14-2008, 06:02 PM
Could well be but why aren't they appearing?

VW-IceFire
01-14-2008, 06:24 PM
If 165 and 166 do not appear then its because you have Forest=3 enabled. Its a bug...Forest=3 is a test mode and it doesn't work 100%. The forests look great but the static trees disappear...but you could still run into them so watch out.