PDA

View Full Version : Big bug in AC Brotherhood Sequence 2 memory



aragorn180763
11-20-2010, 09:07 AM
After having killed the executioner, I Started killing the other guards and before I finish the game just kicks out to the DNA menu and says I have to go at the start of a memory to get in sync. What the heck is that? I had to get out of the animus and back into the game to be able to continue the game and go talk to Machiavelli. I dont know Ubi people but it seems to me that you rushed this one out on the market a little? Is there a patch in the near future for all the problems? Thanks.

masterjin5
11-20-2010, 10:02 AM
i have no idea what your talking about. What system do you have the game for. I play 360 and had no such problem

Elatreus
11-20-2010, 12:15 PM
I've noticed quite a few bugs, though thankfully quite minor.

Today for instance I had one of my assassins actualy turn invisible, it was pretty funny to see guards suddenly get stabbed out of nowhere by my invisible assassin. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif

I think the game could of done with an extra month or two development time to polish it up a bit more.