PDA

View Full Version : Empty Harbor



webprofessor
03-28-2007, 09:53 AM
I am playing stock SH3 right now. Its the 1940's and so I "snuck" into Bergen thinking I'd pop a few merchants at the harbor. Turns out no ones there.. not even a tug. After sitting in the harbor for a few days, surfacing and sitting for a few more days like that no one showed up to play so I left.

Is it common for harbors to be empty like that in the game ?

wm4668
03-28-2007, 10:07 AM
Nothing unusual for Vanilla SHIII, although I seem to recall that 1.4 patch did add traffic in harbours. For a white knuckle ride in harbours, get GW or GWX - loadsatargets!

danurve
03-28-2007, 10:21 AM
Stock harbour traffic your lucky to find a few merchants. If just increased traffic is what your after look into the Harbour_traffic_147 stand alone Mod. It has some good jazz. And, it does not alter other aspects of game play such as a supermod does.
Having said that when your ready to step up have a look at War Ace Campaign. It also adds serious traffic and action without altering your boyancy.

http://mysh3.info/WAC/images/wac_2.jpg

geoffwessex
03-28-2007, 10:37 AM
Danurve.... you seemss to regularly advertise War Aces Campaign on here.

I'd been trying GWX but found it a bit much for my more modest graphics card, so I thought I'd try the WAC. Went to the link(s) mentioned in the sticky thread above - "SH3 Tools, mods and online teams" - and found that the 'full' WAC likes at least a Radeon 9800 Pro card, so that rules me out of there for a while. So I thought I'd try the German site for the 'light' version, but that version is not there. (My German is not so good, but I believe it said that the file was no longer available).

So is WAC 'Light' now dead?

If so, has anybody got any further ideas for mods I could use just to improve stock SH3/1.4b?

danurve
03-28-2007, 12:29 PM
hansolo may be updating that d/l pge I'm not sure. Try this link fromUBRS http://server2.realsimulation.com/06/WarAceCampaign2.0%20light.7z about 260 megs. I guess I should get to work on that mirror http://forums.ubi.com/images/smilies/typing.gif

edited to add I have a 9550 256agp card the full version runs on, although panning around home port traffic is very demanding.

http://mysh3.info/WAC/images/wac_2.jpg

stev696
03-28-2007, 12:47 PM
danurve where might i get that harbour traffic mod?

thanks in advance.

geoffwessex
03-28-2007, 01:03 PM
Tusen takk, Danurve. I've D/L'd it and will have a go with it tomorrow. (269Mb is "Light"? lol!)

danurve
03-28-2007, 02:59 PM
Originally posted by stev696:
danurve where might i get that harbour traffic mod?

thanks in advance.
N/P, off the top of my head I got it from;
http://u-boot.realsimulation.com/
click on UBRS DLC - hold the Ctrl key and select SH3 Mods then scroll down and locate *147_standalone.7z

btw it is not compatable with any of the supermods (NYGM GWX WAC) to my knowledge, but then again each has their own and then some.

Easy install with JSGME. If ayone has a slightly older system, or wasn't interested or ready for a supermod, Harbour_Traffic_147 is actually real decent. I played it for some time along with Serg's additional merchants.

[edited to add] almost forgot to mention;
Very important; if you use SH3Commander make sure you rollback before installing this, AND within Commander reset all your T/C adjustments if any to default.