PDA

View Full Version : problems with FMB in Pe2



LapsedPacifist
05-02-2006, 10:38 AM
This is a request for help from post originally in Mission Builders' Forum. Some of us are having a problem with the FMB after installing Pe2 (yes, I know, no surprise there really...)

Problem is that the whole game crashes to desktop when you try to delete back a line in the mission briefing. See these posts:

http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=5...051042934#9051042934 (http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=50910533&m=3131069834&r=9051042934#9051042934)

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/49310655/m/8901022834

Can others confirm if they do/do not have this problem?
can anybody vouch for replacing Pe2.exes as a solution as this didn't work with me?

Any help or advice would be much appreciated.

SNAFU

Fox_3
05-02-2006, 10:56 AM
Yep! Found out the hard way this morning when writing the brief for a finished mission. I'm Using 4.04m exe.

JG53Frankyboy
05-02-2006, 11:30 AM
i confirm this, i have this too.VERY annoying !

anyone for the ORR ?

Retrofish
05-02-2006, 11:46 AM
Just tested it and it's the same for me.

I use the old exes with 4.05.

No problem when going back to 4.04 by the way.

LapsedPacifist
05-02-2006, 01:03 PM
Sorry, Retrofish, can you just confirm that you lose the problem by using the 404m exes or by reverting the whole game to v404m?

Many thanks.

Retrofish
05-02-2006, 01:15 PM
Sorry I was unclear.

Problem persists in 4.05 no matter what exes are used.

There is no problem when doing a complete revert to 4.04.