PDA

View Full Version : Bug or Top Secret British Weapon?!?!



R_Mutt
04-17-2005, 07:30 PM
Came across this contact around the channel. I don't usually use the fly cam to liberally but found it weird that the contact wasn't moving in the open ocean and was curious as to what was up.

I'm not sure if this is a common ship generation problem or not, but the two ships were merged together and couldn't break apart, their was a small fire midsection on one ship indicating some damamge from the glitch. I approached submerged and under silent rig, but when I got to a certain distance the ships tried to change course as you can see in the pics.

I don't suppose many people can say they sunk two ships with the same torp, but I can. Got credit for two in the log too. Odd.

http://www.rmutt.netfirms.com/sh3-1.jpg
http://www.rmutt.netfirms.com/sh3-2.jpg
http://www.rmutt.netfirms.com/sh3-3.jpg
http://www.rmutt.netfirms.com/sh3-4.jpg
http://www.rmutt.netfirms.com/sh3-5.jpg
http://www.rmutt.netfirms.com/sh3-6.jpg

R_Mutt
04-17-2005, 07:30 PM
Came across this contact around the channel. I don't usually use the fly cam to liberally but found it weird that the contact wasn't moving in the open ocean and was curious as to what was up.

I'm not sure if this is a common ship generation problem or not, but the two ships were merged together and couldn't break apart, their was a small fire midsection on one ship indicating some damamge from the glitch. I approached submerged and under silent rig, but when I got to a certain distance the ships tried to change course as you can see in the pics.

I don't suppose many people can say they sunk two ships with the same torp, but I can. Got credit for two in the log too. Odd.

http://www.rmutt.netfirms.com/sh3-1.jpg
http://www.rmutt.netfirms.com/sh3-2.jpg
http://www.rmutt.netfirms.com/sh3-3.jpg
http://www.rmutt.netfirms.com/sh3-4.jpg
http://www.rmutt.netfirms.com/sh3-5.jpg
http://www.rmutt.netfirms.com/sh3-6.jpg

Tyke909
04-17-2005, 08:08 PM
Hahaha.

Now that is definately value for your torpedo http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

panthercules
04-17-2005, 08:14 PM
This is obviously the result of one of the early failed attempts by the British to develop the technology later used by the US in the Philadelphia Experiment - info about this was declassified after all these years just in time for the devs to incorporate it into SH3 http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

OneTinSoldier77
04-17-2005, 08:16 PM
Hi,

I think it's a bug. You can read the thread I give a link to here if you would like. I think mabye what you have posted here is the bug discussed in the thread. I am not sure though.

http://subsim.com/phpBB/viewtopic.php?t=32975

Also if you read that thread you will see that Jace11 made a bugfix/mod for it and it can be downloaded at the link below. Hosted by Cavalier88. Backup your original files first! There are four files altogether. It's labeled 'Jace and Nico's Campaign Spawn Bugfix v1.1'. Lastly, I hear that the dev's are aware of this problem.

http://hp-h.com/p/cavalier88/

Regards,

One Tin Soldier

R_Mutt
04-17-2005, 08:20 PM
Well I'm a prestige *****, so I certaintly wouldn't want to fix it. http://forums.ubi.com/images/smilies/mockface.gif

Silencer_42
04-17-2005, 11:11 PM
I had that one. After somehow missing with a torp (my crew is still on half rations for that one) the two ships managed to sink themselves.

W.Irving
04-18-2005, 03:56 AM
Reminds me of one especially nasty X-files episode.