PDA

View Full Version : odd problems with running Revelation



jackiesr
03-05-2005, 09:59 PM
I am on Haven, trying to get out of the Mangree housing unit puzzle, but the program seems to be very jumpy. This was not happening before in other worlds. I cannot even use my headphones because the sound is so erratic. I am also wondering if this is contributing to my difficulty moving the 3 wheels to get the puzzle finished. It is almost like a vinyl record skipping.

My computer is Toshiba A45 S121, 512MB memory
Celeron 2.80 Ghertz
SoundMax integrated digital audio
TEAC DW-224E-A CD-OM/DVD
Intel Graphics controller 82852/82855 GM/GME
Anyone have an idea?

jackiesr
03-05-2005, 09:59 PM
I am on Haven, trying to get out of the Mangree housing unit puzzle, but the program seems to be very jumpy. This was not happening before in other worlds. I cannot even use my headphones because the sound is so erratic. I am also wondering if this is contributing to my difficulty moving the 3 wheels to get the puzzle finished. It is almost like a vinyl record skipping.

My computer is Toshiba A45 S121, 512MB memory
Celeron 2.80 Ghertz
SoundMax integrated digital audio
TEAC DW-224E-A CD-OM/DVD
Intel Graphics controller 82852/82855 GM/GME
Anyone have an idea?

Heimdall_G
03-07-2005, 09:13 AM
You may have a hardware and/or driver problem. If you'll post a DxDiag report, we'll take a look at your system and make recommendations. See [Posting Guidelines] Help! I'm Having Technical Problems and I Don't Know Why!?! (http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=580100736&m=1291074922) under To post a DxDiag report for a how-to.