PDA

View Full Version : Is spy sattelite compatible with harbour traffic?



thefalen
01-30-2006, 03:38 PM
^^???

Tontoman666
01-30-2006, 11:37 PM
Should be, very simple mod. DL and take a gander. It's only one file you have to mod actually, contacts.cfg. Not sure why campaign was touched, maybe to speed up the sightings

T.

Goose_Green
01-31-2006, 01:02 AM
In a manner of speaking, yes. I have IUB v1.02 installed that includes the Harbor Traffic mod, which was installed first and then I installed Spy Sat mod last. You won't know if it is working until you leave your home base i.e. when you enter the main body of the sea such as the North Sea or the Bay of Biscay.