PDA

View Full Version : 3rd times the charm!



Stealth_chill
03-09-2008, 05:18 PM
so this is officially the 3rd time i had to send my beloved to microsoft for repairs (damn). so i am without my beloved call of duty 4 again (double damn). anyway im now buying COD4 for the computer cause im going to be really fudgin bored.

off topic:does anyone else have it on the comp?

anyway, yeah...its off to some unkown place were i will never see it again :'(

http://i53.photobucket.com/albums/g79/SplintacellDA/da2a70354ee0.jpg
(my cat is taking the loss harder than i am http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif )

Jackie Fiest
03-09-2008, 05:50 PM
http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2008/03/funny-pictures-hugging-cats.jpg

I'm sorry to hear that hun.

That sux, I mean how many times do they have to fix the damn thing before they just send you a new one.

GrImReApEr192
03-09-2008, 06:07 PM
They have recently started putting in the 65 nanometer chip into the 360,so the one you get back should be clear of any troubles in the future.

MKCC14
03-09-2008, 06:13 PM
Yep, I know I couldnt believe it myself how bored I was when I had to send mines in. 360 is my main source of entertainment in the house and if its not there for 3 weeks(how long I waited for mines), theres going to be a huge problem.

Good luck with that long wait.

quillan
03-09-2008, 06:47 PM
Not owning a console of any sort, all of my games are on the PC. I'm not currently playing COD4, though.

MeloniesHomeboy
03-09-2008, 06:59 PM
I was debating on getting COD4 for PC, kind of hard to do considering I already got it on 360, hmmmm.....

ROLNIK
03-09-2008, 07:10 PM
I'd play but I doubt I could run it on 1.6ghz 512ram, and 20GB hdd http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif

Stealth_chill
03-09-2008, 09:31 PM
Originally posted by TFS_Jackie:
I'm sorry to hear that hun.

That sux, I mean how many times do they have to fix the damn thing before they just send you a new one.

they have been sending me new ones http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif


Originally posted by jasiek.rolnik:
I'd play but I doubt I could run it on 1.6ghz 512ram, and 20GB hdd http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif

run the demo and see if it works. if it does, go buy it!

ROLNIK
03-09-2008, 10:25 PM
no, the 512RAM and 1.6GHz isn't for graphics card.
That's Pentium 4 1.6Ghz, 512MB RAM and 20GB hard drive http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif

Stealth_chill
03-09-2008, 10:32 PM
Originally posted by jasiek.rolnik:
no, the 512RAM and 1.6GHz isn't for graphics card.
That's Pentium 4 1.6Ghz, 512MB RAM and 20GB hard drive http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif


Originally posted by Stealth_chill:
run the demo and see if it works. if it does, go buy it!

http://i53.photobucket.com/albums/g79/SplintacellDA/11111-2.jpg