PDA

View Full Version : IS hyper lobby down, I can't login?



XyZspineZyX
07-02-2003, 10:16 PM
it's 22:16pm GMT ,,, Thanks in anticipation

Can anyone else confirm this for me?

XyZspineZyX
07-02-2003, 10:16 PM
it's 22:16pm GMT ,,, Thanks in anticipation

Can anyone else confirm this for me?

XyZspineZyX
07-02-2003, 10:28 PM
Pye wrote:
- it's 22:16pm GMT ,,, Thanks in anticipation
-
- Can anyone else confirm this for me?



Nope, I can log in just fine from the UK.

Are you using a dial-up connection?

<center><table bgcolor="black" width="800px"><tr><td>http://homepage.ntlworld.com/steve.gorman/banner.jpg



<center> Click here for the greeting! (http://homepage.ntlworld.com/steve.gorman/in-out.wav)</center>

<center>http://homepage.ntlworld.com/steve.gorman/moloko.jpg

<font size="+1">Horrorshow!</font></center>


</td></tr></table></center>

XyZspineZyX
07-02-2003, 10:31 PM
Thanks for that fast response, I'll look into it. I'm on Adsl

XyZspineZyX
07-02-2003, 11:01 PM
Error was socket error, I'd rebooted and it hadn't corrected it.

So since your reply I had to unistall and re-install.

And it's ok. Never had a problem like that before with Hyperlobby

Cheers

XyZspineZyX
07-02-2003, 11:02 PM
passing through.

<center><img src=http://homepage.ntlworld.com/caroline1/flag.jpg></center>

<center><img src=http://homepage.ntlworld.com/caroline1/etsigscot[1].gif></center>


sniper-690