PDA

View Full Version : Problems



edwardzzz9
12-14-2009, 10:10 AM
For some reson i get "game paused" all the time i dont know how to get it off please help me!
on carrer and multiplayer, and now its gone crazy going like this
fist it at the top then it goes down and goes back to the top!
its really annoying and i cant play now
im new and ive had no problems so far so whats wrong?

gadflyjs
12-14-2009, 06:28 PM
There are several ways to trigger "pause" in game: backspace, "-" at numpad (TC = 0), or others, such as attack by aircraft, depends on setting of the respone.
you have to provide more information, such as your situation, any enemy around? what have you did? etc..

edwardzzz9
12-15-2009, 01:11 AM
baisicly, it pauses when i start, when i load a game and no enemy is there, And i cant see anything in the Museum to!