PDA

View Full Version : Attack on horseback



aquila402011
09-30-2011, 02:46 PM
Ezio can't seem to attack on horseback with a sword. In AC, it was possible and it's missing for me in ACB, grayed out on the Q menu.

ProletariatPleb
10-01-2011, 12:08 AM
Yes we can, hmm...try pressing 3?

aquila402011
10-01-2011, 07:37 PM
Wow! I discovered that I've been carrying the heavy "spadoni" ... 2-handed ... makes sense that you can use the sword on horseback if it takes 2 hands. I switched to Altair's sword and ... voila!

Thanks for the help!