PDA

View Full Version : hamachi issue



John_Wayne2009
07-03-2009, 03:16 PM
I've looked around any hamachi issue and have found none. A friend and I were trying to play thru hamachi and he could not see my game. His ports, AV, and firewall were all open and allowing the game to be played. I just can't figure out the life of me what the deal is. Anyone have any idea? Do I have to do some sort of "fix" like TC Rainbow 6 Vegas 2 had? Anyways, thanks for your help guys.

John_Wayne2009
07-03-2009, 07:10 PM
Anyone? Ideas?



bump bump

s-a-l-t-y
07-04-2009, 03:04 PM
Why play on a ****ty pirate-infested network??

btw...you do know that even having hamachi installed will cause all kinds of network related issues with this game and others as well.

There have been many cases where other games won't even connect unless you completely un-install that POS software Hamachi first.

:P

John_Wayne2009
07-05-2009, 09:38 PM
It's only ****ty pirate infested if that's who you're friends with. I choose them wisely.

Anyways, if you have a better suggestion than just uninstall it I'm open. Why are there so

many problem with it to start?