PDA

View Full Version : In game sensitivity or Logitech sensitivity



JustThisGuy
01-22-2007, 11:27 PM
I would like to use Logitech profiler to reassign joystick buttons. Logitech profiler allows you to set the axis sensitivities, but so does the game. Who is in charge of the sensitivity, Logitech, the game, or both? Thanks for any help.

JustThisGuy
01-22-2007, 11:27 PM
I would like to use Logitech profiler to reassign joystick buttons. Logitech profiler allows you to set the axis sensitivities, but so does the game. Who is in charge of the sensitivity, Logitech, the game, or both? Thanks for any help.

FoolTrottel
01-22-2007, 11:47 PM
Me thinks: both.

(Though I'm not familiar with the Logitech software)

Probably like: Any output from the stick is 'touched' by the Logitech software, then fed to the game, where the game's settings are applied.

Have Fun!

rnzoli
01-23-2007, 03:30 AM
both + the user's hand as well http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif