PDA

View Full Version : Language



XyZspineZyX
10-20-2003, 10:15 PM
I bought il-2 sturmovik while on holiday in France.Is there a way to change the defualt language to English? It is not obvious from the game menus

Cheers

XyZspineZyX
10-20-2003, 10:15 PM
I bought il-2 sturmovik while on holiday in France.Is there a way to change the defualt language to English? It is not obvious from the game menus

Cheers

XyZspineZyX
10-20-2003, 10:27 PM
No

<center>________________________</center>

http://mywebpage.netscape.com/Tgan92/CowboyMir.gif

"The day is mine!"

XyZspineZyX
10-20-2003, 10:29 PM
in the root FB directory, open CONF.INI with notepad, under
[RTS], you'll find LOCALE=fr, change it to LOCALE=en.
Save conf.ini, that's it.

wcat

Hunter82
10-20-2003, 10:35 PM
yeppers


wcat wrote:
- in the root FB directory, open CONF.INI with
- notepad, under
- [RTS], you'll find LOCALE=fr, change it to
- LOCALE=en.
- Save conf.ini, that's it.
-
- wcat
-
-



=======================================
Ubisoft IL2/Lock On Moderator
ATI Catalyst Driver Beta Tester
Hunter82 wrote:"I did not have technical relations with that question"
Mudmovers (http://www.mudmovers.com/) </center>
Catalyst Bug Reporting (http://apps.ati.com/driverfeedback/) </center>
=======================================
http://www.brunching.com/images/hellweather.gif (http://www.brunching.com/toys/hellweather.html)

XyZspineZyX
10-20-2003, 11:22 PM
wcat - it works - thanks
now i'll be able to fly these damn planes

XyZspineZyX
10-21-2003, 04:26 AM
CowboyTodd41 wrote:
- No


Wrong...




Message Edited on 10/20/0308:26PM by OberstWiley