PDA

View Full Version : FB Boot-Up Problem here



XyZspineZyX
07-27-2003, 02:30 PM
Hello,

When I set the video mode to use DirectX not OpenGL FB will not load. I put disk in, click on FB icon to load, the start-up screen comes up and then the screen turns black, then it kicks me off to the desktop screen. Doesnt load FB.

Works fine with OpenGL. I would like to use DirectX.

Anyone know how to fix this problem?? Ive been working on it off and on for a week now, no success.

I have a NVIDIA GForce4 Ti4200 card. Running DirectX 8.0

Thank you for your help.

XyZspineZyX
07-27-2003, 02:30 PM
Hello,

When I set the video mode to use DirectX not OpenGL FB will not load. I put disk in, click on FB icon to load, the start-up screen comes up and then the screen turns black, then it kicks me off to the desktop screen. Doesnt load FB.

Works fine with OpenGL. I would like to use DirectX.

Anyone know how to fix this problem?? Ive been working on it off and on for a week now, no success.

I have a NVIDIA GForce4 Ti4200 card. Running DirectX 8.0

Thank you for your help.

Tully__
07-27-2003, 04:04 PM
Have you asked in the technical support forum yet? There's a link at the top of the forum page.

<center> ================================================== ========================= </center>

<center> <img src=http://members.optusnet.com.au/tully_78th/Corsair.jpg> </center>

<center> The "under performing planes" thread (http://www.simhq.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=35;t=007540) /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif </center>
<center> Forum Terms of Use (http://www.ubi.com/US/Info/TermsOfUse.htm) </center>


Salut
Tully