PDA

View Full Version : Just starting



Dalmata1961
11-29-2008, 02:09 PM
Just couple of questions, please.
1) Is it normal that the character is moving most of the time in slow motion? Or is it possibly my computer? I have dual core 2,4 processor and card of 512MB. Should be good enough I suppose...
2) I came under the Temple and locked on the leader to assassinate him but cant walk over couple of steps just in front of him. What's up?

Dalmata1961
11-29-2008, 02:09 PM
Just couple of questions, please.
1) Is it normal that the character is moving most of the time in slow motion? Or is it possibly my computer? I have dual core 2,4 processor and card of 512MB. Should be good enough I suppose...
2) I came under the Temple and locked on the leader to assassinate him but cant walk over couple of steps just in front of him. What's up?

spazzoo1025
11-29-2008, 03:20 PM
1. You probably need more RAM, the game is a lot of stress to put on only 512MB
2. Is your sound on? When you approach the guy he talks to you and you can't attack, so make sure you can hear him

davo81
11-29-2008, 06:19 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Dalmata1961:
Just couple of questions, please.
1) Is it normal that the character is moving most of the time in slow motion? Or is it possibly my computer? I have dual core 2,4 processor and card of 512MB. Should be good enough I suppose...
2) I came under the Temple and locked on the leader to assassinate him but cant walk over couple of steps just in front of him. What's up? </div></BLOCKQUOTE>

Post a DxDiag in the Community Help & Advice. (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/frm/f/4721051016)

Also spazzo he was saying his graphics card has 512mb of vram, he wasn't saying he has 512mb of ram (you can't launch the game with 512mb of ram).

caswallawn_2k7
11-29-2008, 07:23 PM
it will be onboard sound and he just cant hear any of the speach http://forums.ubi.com/images/smilies/shady.gif

Dalmata1961
11-30-2008, 02:47 AM
Well, thanks everybody. I suppose that caswallawn has the point. I do have on board sound card and I have experienced unsinchronised speech as from the beginning of this game. I suppose will have to change that.
Otherwise my RAM is 2GB so that should not be the problem.

caswallawn_2k7
11-30-2008, 09:13 AM
if you want any real help follow davo81s advice

lilkanyon
12-04-2008, 02:00 PM
alot of the game is in 'cut scene' so you can move but have limited actions and they are in 'slow mo' ..my system is out of date and it could be yours as well..but the game (while in cut scenes) will only let you do so much..so don't stress those so much.

coolcat1909
12-06-2008, 02:55 PM
your system is out of date? what system do you have? http://photosnag.com/img/1275/y08m1110mhmd/2.gif