PDA

View Full Version : Can't find CD



Bowman_61
01-01-2005, 03:48 PM
I have FB+AEP+PF 303m installed, when I try to join a room on Hyperlobby the initial game graphic starts to comes up then I get the message "Please insert the correct CD". Everything runs OK offline & on Ubisoft. Anybody any ideas ?

Bowman

Bowman_61
01-01-2005, 03:48 PM
I have FB+AEP+PF 303m installed, when I try to join a room on Hyperlobby the initial game graphic starts to comes up then I get the message "Please insert the correct CD". Everything runs OK offline & on Ubisoft. Anybody any ideas ?

Bowman

FoolTrottel
01-01-2005, 04:13 PM
Probably (or possibly) Hyperlobby is starting an other executable than your offline shortcut is pointing to...(a new.exe ?)
But how to change this for Hyperlobby?
Sorry, I do not know!

MaxMhz
01-01-2005, 05:47 PM
When you enter Hyperlobby
Hold Shift and Ctrl keys while clicking the "connect" button.

Bowman_61
01-03-2005, 05:05 PM
Cheer's, many thank's Ctl + Shf did it.

Bowman