PDA

View Full Version : About Stalingrad map



Flakwalker
04-19-2006, 11:31 AM
Some maps like Berlin or Crimea now are updated with historical buildings (altough not with trench lines and fortifications on Berlin), I wonder if the Stalingrad map can be updated on the same way with historical buildings like the statue of the childrens sorrunding the cocodrile, historical bunker houses, historical fortificied positions on hills, T-34 factories, etc.
Also it could be more big and including for example Rostov.

About the Dgen campaign, it show by the front line markers than the germans are driven out of Stalingrad, they don´t surrender inside it?

Skycat_2
04-19-2006, 12:29 PM
Updated with historical buildings? When? I thought Berlin and Crimea was the same as in IL-2 Sturmovik ...

Are you sure you're not seeing mission designer-placed objects in a custom campaign or a DGen template?

Flakwalker
04-19-2006, 01:03 PM
I just open the FMB and load Berlin, new structures likes bridges apear there.